Contacteer ons

Saloncondities? Ook op je autoverzekering!

banner_salon2021-siteDEF
Saloncondities? Ook op je autoverzekering!

Dit jaar geen autosalon in real life, maar de showrooms van alle autodealers zijn open. Ook virtueel zijn er wel wat koopjes te doen. Misschien ben jij op zoek naar je droomwagen? Denk zeker ook tijdig aan je verzekering en kies voor een optimale bescherming. Een passende omniumverzekering is geen overbodige luxe.

GROUP ASEKURA, JE MAKELAAR DICHTBIJ
De kwaliteit en het comfort van de huidige generatie wagens, maakt dat de aankoopprijs niet min is. Als verzekeringsmakelaar willen we het risico van jouw investering indekken. Wat als je nieuwe auto gestolen wordt? Wat bij een totaal verlies door een ongeval?

  • Bij Group Asekura adviseren wij je graag, met maatwerk. Wij vergelijken, regelen jouw schades en nemen alle rompslomp weg. Makkelijk toch?
  • Wij stellen een omniumdekking samen met een zo laag mogelijke vrijstelling (franchise) en een zo hoog mogelijke vergoeding (nieuwwaarde) bij totaal verlies. Zodat je weinig tot geen financieel verlies lijdt en je onmiddellijk een nieuwe, vergelijkbare wagen kan aanschaffen.
  • Met de salonpromoties geniet je van kortingen op de verzekeringspremies tot wel 60%.
  • Naast de wettelijk verplichte verzekering BA Auto en een complete omnium, is een onafhankelijke rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering en een bijstandspakket de perfecte mix voor je autoverzekering. Wil je een voorstel op maat van je voertuig en situatie? Contacteer ons!

 

BESPAAR OP JE OMNIUM
Heb je enkele veiligheidsopties gekozen? Doe je weinig kilometers per jaar of heb je een hybride of electrische motor? De aarde dankt jou en met het autosalon geniet je van kortingen tot wel 60%!

  • Rij je weinig kilometers ? Dan geniet je van een lager tarief. Of je nu met een diesel rijdt, een benzinewagen, een hybride auto of een elektrisch model, je krijgt een voordeliger tarief als je minder kilometers rijdt. Eerlijk is eerlijk.
  • Beschikt je nieuwe wagen over rijhulpsystemen? Top! dat maakt autorijden veiliger. Immers, hoe ‘slimmer’ je wagen, hoe minder kans op een ongeval. Als verzekeringsmakelaar vragen wij steeds de gedetailleerde bestelbon op van het aangekochte voertuig. Beschikt je auto over 1 of meer rijhulpsystemen, dan passen wij automatisch de geldende kortingen toe op de verzekeringspremie! Wil je meer info over hun concrete werking, lees dan het artikel over rijhulpsystemen.

Vraag een offerte op maat, contacteer ons!