Over Group asekura

Over Group asekura

 

 

Laten we ons even voorstellen

Kantoor Geeurickx en Asekura gaan samen onder de naam Group asekura. Voor ondernemers, vrije beroepers en gezinnen selecteren onze teams elke dag de beste verzekeringsoplossingen op de markt.

4000

Gelukkige klanten

1982

Een traditie van uitmuntendheid

asekura aalst

Oprichters

 

 

Koen Geeurickx
Sven Mestdag

Waar vind je Group asekura?

 

 

verzekeringen group asekura

Group asekura

 

Wij ontvangen u graag in ons vernieuwde kantoor. Een team vakmensen ontvangt u in adviesruimtes voorzien van de modernste multimedia. Group asekura is gelegen op de Leopoldlaan 85 in Aalst. Er is steeds voldoende parking aanwezig.

contact asekura

Leopoldlaan 85,
9300 Aalst

tel asekura

053 78 74 75

053 21 60 90

mail asekura

info{@}asekura.be

Group asekura: uw verzekeringsmakelaar in Aalst

Op zoek naar een verzekeringsmakelaar? Aalst is uw regio? Dan staan wij voor u klaar. Group asekura: da’s een samenwerking tussen Kantoor Geeurickx en Asekura. Onder leiding van oprichters Koen en Sven werkt ons tienkoppig team dag in dag uit aan uw perfecte verzekeringsoplossing. En dat doen we al sinds 1982.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U bent ondernemer en wilt meer weten over cyberrisico’s? Spring eens binnen. U wilt uw gezin beschermen met een familiale verzekering? Dat regelen we voor u. Een autoverzekering nodig? Zo geregeld. Voor ondernemers, vrije beroepers en gezinnen selecteren we elke dag de beste verzekeringsoplossingen op de markt.
Voor u als particulier helpen we u met plezier verder: van woning-, auto- en familiale verzekeringen tot reisbijstand en ongevallenverzekeringen.
Ook voor professionelen zoeken we naar een oplossing die past bij uw situatie. Denk aan een groepsverzekering, collectieve hospitalisatie of een verzekering tegen cyberrisico’s.
Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ons volledige aanbod hier.

Verzekeringsmakelaar Aalst: Group asekura

Bij Group asekura zijn we trots op onze ervaring: een traditie van uitmuntendheid. Daar kunt u op rekenen. Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar? Aalst is waar u woont? Neem dan snel contact op. Dan bekijken we de rest samen met u.