Contacteer ons

Home

Groeien,
zonder zorgen.

Jouw verzekering op maat: snel, eenvoudig en betaalbaar. Hoe kunnen we je helpen?

Emma, onze charmante digitale adviseur, stelt voor jou de perfecte verzekering samen. Eenvoudiger en sneller dan ooit.

Asekura: een traditie in uitmuntendheid

Ondernemers kansen bieden. Vrije beroepers meer zekerheid geven. Gezinnen gerust en veilig stellen. Al sinds 1982 werkt ons team dag in dag uit aan uitmuntende verzekeringsoplossingen.

Onze oplossingen

Wagenpark

Met een vlootverzekering kunnen alle waarborgen verzekerd worden, zoals de traditionele BA autoverzekering, omnium en rechtsbijstand.

Aansprakelijkheid

Beperk je aansprakelijkheid voor schade die zich voordoet tijdens of na de uitvoering van je activiteiten als ondernemer.

Pensioenopbouw

Bouw via je vennootschap een aanvullend pensioen op zodanig dat je later zorgeloos kunt genieten van je pensioen.

Autoverzekering

De autoverzekering is een wettelijk verplichte verzekering. Deze verzekert je aansprakelijkheid als bestuurder van je voertuig.

Woningverzekering

Bescherm je tegen de financiële gevolgen van brand, waterschade, storm, hagel, natuurrampen etc. met deze verzekering.

Familiale verzekering

Deze vergoedt de materiële & lichamelijke schade bij aansprakelijkheid voor een ongeval in het kader van je privéleven.

Wil je schade melden, een afspraak maken of een offerte bekomen?

Blijf op de hoogte

Groep asekura: jouw verzekeringsmakelaar

Op zoek naar een verzekeringsmakelaar? Aalst is jouw regio? Dan staan wij voor je klaar. Group asekura: da’s een samenwerking tussen Kantoor Geeurickx en Asekura. Onder leiding van oprichters Koen en Sven werkt ons tienkoppig team dag in dag uit aan uw perfecte verzekeringsoplossing. En dat doen we al sinds 1982.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je bent ondernemer en wilt meer weten over cyberrisico’s? Spring eens binnen. Je wil je gezin beschermen met een familiale verzekering? Dat regelen we voor je. Een autoverzekering nodig? Zo geregeld. Voor ondernemers, vrije beroepers en gezinnen selecteren we elke dag de beste verzekeringsoplossingen op de markt. Voor jou als particulier helpen we je met plezier verder: van woning-, auto- en familiale verzekeringen tot reisbijstand en ongevallenverzekeringen.

Ook voor professionelen zoeken we naar een oplossing die past bij jouw situatie. Denk aan een brandverzekering, collectieve hospitalisatie of een verzekering tegen cyberrisico’s.

Verzekeringsmakelaar Aalst: Group asekura

Bij Group asekura zijn we trots op onze ervaring: een traditie van uitmuntendheid. Daar kun je op rekenen. Ben je op zoek naar een verzekeringsmakelaar? In de regio Aalst? Neem dan snel contact op. Dan bekijken we de rest samen met jou.