Contacteer ons

Brandverzekering

Brandverzekering bedrijf beschermt uw onderneming tegen schade

De juiste verzekering beschermt wat voor u het belangrijkste is. De brandverzekering bedrijf beschermt uw onderneming tegen schade. Hoewel de naam misschien anders laat uitschijnen, beschermt een brandverzekering tegen meer dan alleen brandschade. De brandverzekering van uw bedrijf beschermt uw onderneming tegen schade. Maar wat dekt een brandverzekering bedrijf dan zoal? Ze verzekert tegen allerlei schade aan onroerende en roerende goederen: naast brandschade bent u beschermd tegen schade door ontploffingen, storm en andere natuurrampen, water en vocht, diefstal en vandalisme.  De brandverzekering bedrijf beschermt uw onderneming tegen een aantal voorkomende risico’s.

Bovendien kunt u ook rekenen op juridische bijstand in zo’n geval.. Ligt uw bedrijf tijdelijk stil na een zware brand bv? Dan zal de dekking bedrijfsschade de economische gevolgschade vergoeden. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over de financiële kant van het verhaal. Met de juiste brandverzekering kunt u op beide oren slapen.

Aalst verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Hoe de premie van uw brandverzekering berekenen?

Een brandverzekering bedrijf is essentieel. Als eigenaar wordt u vergoed voor alle schade aan uw gebouw en/of de inhoud ervan (afhankelijk van de gesloten dekking). Bent u huurder? Dan dekt de verzekering uw huurdersaansprakelijkheid en/of de inhoud van uw winkelpand of bedrijfspand.

Hoe wordt de premie van een brandverzekering berekend? In eerste plaats op basis van de activiteit van uw onderneming. De nieuwwaarde van een gebouw en de bruikbare oppervlakte spelen een rol. Daarnaast spelen ook bepaalde afwerkingsdetails, ligging, huidige brandveiligheid en de waarde van de inboedel mee. Bij Group Asekura berekenen we voor u de ideale samenstelling – helemaal op maat van uw onderneming.

Vraag uw brandverzekering bedrijf aan bij Group asekura

Op zoek naar een brandverzekering bedrijf? Kom langs bij Group asekura voor een brandverzekering op maat van uw onderneming. Onze professionals gaan met u graag op zoek naar de gepaste formule.

Advies nodig voor andere professionele verzekeringen? Dan staan we u bij Group asekura graag te woord voor andere formules als collectieve hospitalisatie, cyberverzekeringen, wagenparkverzekering en nog veel meer. Vragen? Neem dan snel contact op met ons.

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.