Contacteer ons

Salonpromoties? Jazeker, bij Group Asekura!

Saloncondities op je autoverzekering
Salonpromoties? Jazeker, bij Group Asekura!

Saloncondities op je autoverzekering, bij je verzekeringsmakelaar!

Dit jaar geen autosalon in real life, maar de showrooms van alle automerken zijn open. Ook virtueel zijn er wel wat koopjes te doen. Misschien ben jij op zoek naar je droomwagen? Denk zeker tijdig aan je autoverzekering en kies voor een optimale bescherming. Saloncondities op je autoverzekering bij je verzekeringsmakelaar : een passende omniumverzekering is geen overbodige luxe. Wij jij ook saloncondities op je autoverzekering? Contacteer Group Asekura!

GROUP ASEKURA, JE MAKELAAR DICHTBIJ
De kwaliteit en het comfort van de huidige generatie wagens, duwt de aankoopprijs van je wagen de hoogte in. Als verzekeringsmakelaar willen we het risico van jouw investering indekken. Wat als je nieuwe auto gestolen wordt? Wat bij een totaal verlies door een ongeval?

  • Bij Group Asekura adviseren wij jou graag, met maatwerk. Wij vergelijken, regelen jouw schades en nemen alle rompslomp weg. Makkelijk toch?
  • Wij stellen een omniumdekking voor met een zo laag mogelijke vrijstelling (franchise). Alsook een zo hoog mogelijke vergoeding (nieuwwaarde) bij totaal verlies. Zo leid je weinig tot geen financieel verlies. En je kan onmiddellijk een nieuwe, vergelijkbare wagen aanschaffen.
  • Met de salonpromoties geniet je van kortingen op de verzekeringspremies tot wel 60%.
  • De perfecte mix voor je autoverzekering? Vooreerst de wettelijk verplichte verzekering BA Auto samen met een complete omnium.  Daarnaast vullen wij aan met een onafhankelijke rechtsbijstand. En niet te vergeten een bestuurdersverzekering en een bijstandspakket . Wil je een voorstel op maat van je voertuig en situatie? Contacteer ons!

BESPAAR OP JE OMNIUM
Heb je enkele veiligheidsopties gekozen? Doe je weinig kilometers per jaar of heb je een hybride of electrische motor? De aarde dankt jou en met het autosalon geniet je van kortingen tot wel 60%!

Rij je weinig kilometers ?

Dan geniet je van een lager tarief. Rij je met een diesel, een benzinewagen, een hybride auto of een elektrisch model? je krijgt een voordeliger tarief als je minder kilometers rijdt. Eerlijk is eerlijk.

Beschikt je nieuwe wagen over rijhulpsystemen?

Top! dat maakt autorijden veiliger. Immers, hoe ‘slimmer’ je wagen, hoe minder kans op een ongeval. Als verzekeringsmakelaar vragen wij steeds de gedetailleerde bestelbon op van het aangekochte voertuig. Beschikt je auto over 1 of meer rijhulpsystemen? dan passen wij automatisch de geldende kortingen toe op de verzekeringspremie! Wil je meer info over hun concrete werking, lees dan het artikel over rijhulpsystemen.

Vraag een offerte op maat. Plan een afspraak in op kantoor in Aalst. Dit kan ook via videochat. Contacteer ons!