Videochatten met een dokter in de strijd tegen het coronavirus

Videochatten met een dokter in de strijd tegen het coronavirus

Verzekeraar AXA wil actief meehelpen aan de bestrijding van het coronavirus. Daarom wordt het platform ‘Doctors Online’ (videoconsultatie met artsen) tijdelijk uitgebreid. Men stelt het gratis ter beschikking van wie zich ziek voelt en een vermoeden heeft besmet te zijn met het coronavirus.

Het platform ‘Doctors Online’ is klaar vanaf dinsdag 24/03. Iedereen (AXA klant of niet) kan van deze medische dienst gebruikmaken. De dienst is 7 dagen per week online beschikbaar, van 9 uur ’s ochtends tot 18u ’s avonds. En dit via een link op de homepagina van axa.be.

 

Hoe werkt Doctors Online?

  1. Ga naar axa.be om een videoconsultatie met een dokter in te plannen.
  2. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per sms of e-mail, met een link en unieke toegangscode om door te gaan naar de virtuele wachtkamer.
  3. Op het uur van de afspraak, zal de dokter de videoconsultatie opstarten. U heeft dus een computer, laptop, tablet of smartphone nodig, voorzien van een internetverbinding en camera.

 

AXA stelt alles in het werk om ook in deze uitzonderlijke omstandigheden, een optimale steun te garanderen in het Nederlands, Frans en Engels. Deze dienst is eveneens beschikbaar voor Belgen die zich momenteel in het buitenland bevinden.