Saloncondities? ja, ook op je autoverzekering!

Saloncondities? ja, ook op je autoverzekering!

Het autosalon is intussen achter de rug. Wellicht heb je je droomwagen gevonden en start nu de zoektocht naar de beste bescherming. Een passende omniumverzekering is geen overbodige luxe. Als verzekeringsmakelaar adviseren wij je graag, met maatwerk !

  • Rijd je weinig kilometers ? Dan zetten wij je verzekering om in een formule die hiermee rekening houdt.

Of je nu met een diesel rijdt, een benzinewagen, een hybride auto of een elektrisch model, je krijgt een voordeliger tarief als je minder kilometers rijdt.

  • Beschikt je nieuwe wagen over rijhulpsystemen? Top! dat maakt autorijden veiliger.  Immers, hoe ‘slimmer’ je wagen, hoe minder kans op een ongeval. Als verzekeringsmakelaar vragen wij steeds de gedetailleerde bestelbon op van het aangekochte voertuig. Beschikt je auto over 1 of meer rijhulpsystemen, dan passen wij automatisch de geldende kortingen toe op de verzekeringspremie!

De 6 meest courante rijhulpsystemen.

Wil je meer info over hun concrete werking, lees dan het artikel over rijhulpsystemen.

1. Parkeerhulp : pieptoon, camera en hulplijnen
2. Dodehoeksignalisatie : handig verklikkerlichtje
3. Rijstrookondersteuning : als je stuur gaat trillen
4. Automatic Emergency Braking (AEB) : Remmen ‘made easy’
5. Aandachtsassistent: ‘Time for a break’
6. Adaptive cruise control : handig voor in de file

  • De kwaliteit en het comfort van de huidige generatie wagens, maakt dat de aankoopprijs of jouw investering niet min is.

Als verzekeringsmakelaar is het onze opdracht om het risico van uw investering in te dekken.

-Wat als je nieuwe auto wordt gestolen?

-Wat bij een totaal verlies door een zwaar ongeval?

Wij proberen steeds om de vergoeding bij een totaal verlies of andere schades te maximaliseren, zodat u weinig tot geen financieel verlies lijdt en u onmiddellijk een nieuwe, vergelijkbare wagen kan aanschaffen. Wij proberen een omniumdekking samen te stellen, met een zo laag mogelijke vrijstelling (franchise) en een zo hoog mogelijke vergoeding (nieuwwaarde) bij totaal verlies.

Naast de wettelijk verplichte verzekering BA Auto en een complete omnium, is een onafhankelijke rechtsbijstand, een bestuurdersverzekering en een bijstandspakket de perfecte mix voor je autoverzekering. Wil je een voorstel op maat van uw voertuig en situatie? Contacteer ons!